ELİBOL / Agro Tiger: Türk üreticiden mükemmel tarım teknolojisi
Türkiye - Türkçe | EUR
00
Giriş veya Kayıt
Kataloğu
Satmak
Ilan ver

ELİBOL / Agro Tiger: Dayanıklı kalite ve yüksek fonksiyonelliğe sahip tarım makineleri

ELİBOL / Agro Tiger, 60 yılı aşkın süredir birinci sınıf tarım makinelerini, engin tecrübesini ve bitmez tükenmez tarım tutkusunu temsil etmektedir. 60 yılı aşkın süre önce Cıvata sektöründe küçük bir şirket olarak başlayan girişim, kısa sürede kendi markasıyla üretime dönüştü.

ELİBOL / Agro Tiger, Konya'daki genel merkezinde profesyonellik, bağlılık ve tutkuyla üretim yapıyor. Halihazırda resmi bayileri sayesinde ELİBOL adı altında tarım makineleri Türkiye'de ve dünyanın diğer ülkelerinde (Fransa, İspanya, Rusya, Hırvatistan, Moldova, Romanya, Bulgaristan, Kazakhstan, Ukrayna, Özbekistan) iyi bir şekilde temsil edilmektedir.

ELİBOL / Agro Tiger, müşterileri için güvenilir bir iş ortağıdır. Üretici, tüm müşterilerine özel ilgi göstermeyi amaçlamaktadır. Şirketin ekibi sizinle her zaman yakın diyalog içindedir. Çalışanlar, üretim tesisini ziyaret etmek isteyen tüm müşterilere vize, otel rezervasyonu ve transit işlemleri konusunda her zaman yardımcı olmaktadırlar.

ELİBOL / Agro Tiger her geçen gün her alanda sürekli gelişme göstermektedir. En önemli öncelikleri kalite ve hizmettir. Bu öncelikleri öne çıkarmak ve başarmak için üreticinin 5 üretim sahası ve 10 şirket aracı vardır. Çalışan sayısına gelince, bütün süreçlerin yürütülmesi için var gücüyle çalışan 130 kişi var.

ELİBOL / Agro Tiger geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır:

  • Hasat makinesi aksesuarları
  • Kare balya makinaları
  • Saman toplama ve saman yapma makineleri
  • Rulo balya makinaları
  • Yem karma ve dağıtma makineleri
  • Katı ve sıvı gübre serpme makineleri
  • Traktör römorkları
  • Taş kırıcılar ve toplayıcılar

Her makine, müşteriye teslim edilmeden önce herhangi bir sorunu ortadan kaldırmak için kalite departmanı tarafından kapsamlı bir şekilde test edilir.

Comments

Bu sitedeki herhangi bir bağlantıya, çerezlerin ve diğer izleme teknolojilerinin kullanımı da dahil olmak üzere kişisel verilerinizi işleme koymamızı kabul etmiş sayılırsınız. Bu web sitesinde, diğer web sitelerimizde ve bizimle çalışan üçüncü taraf reklamverenlerin web sitelerinde edindiğiniz deneyiminizi geliştirmek ve kişiselleştirmek için kullanılır. Ortak şirketlerimiz ayrıca, kişisel bilgileri toplamak ve işlemek için cihazınızda çerezler saklayabilir veya benzer teknolojiler kullanabilir. Kişisel bilgilerinizi nasıl işlediğimiz hakkında daha fazla bilgi edinin.